Smarte løsninger

Gjennomtenkte oppbevaringssystem og skapløsninger gir bedre trivsel i kjøkkenet. Med et praktisk oppbevaringssystem er det lett å finne riktig sted til bestikk, gryter, mat og krydder, og du utnytter plassen optimalt. 

Skuffer

Skuffer blir mer og mer vanlig i dagens kjøkken. Det er enkelt å ha oversikt over innhold, lage systemer og utnytte plassen i skuffer. Skuffene kommer i mange mål og man kan ha alt fra bestikk til kjøkkenmaskiner og større ting i dem. 

Mange velger også å ha utkastere som gjør at skuffene åpner av seg selv når man dytter forsiktig på dem. Dempere har de selvfølgelig også. 

Utnytt plassen

Med et praktisk innredningssystem blir det lekende lett å finne riktig plass til alle kjøkkenredskapene dine og utnytte plassen på en effektiv måte.

Du kan ha mikseren ute av syne, og enkelt heve den opp når du skal bruke den.

Løs
hjørne-utfordringene

Utnytt alle hjørner

Kjøkkenhjørner kan ofte være en utfordring når du helst vil unngå unødvendig uutnyttet plass. Heldigvis finnes det flere muligheter for å utnytte hjørnet optimalt med smart designede hjørneskap.

Organiser, sorter
og få system

Helt ned til
minste detalj

Som et alternativ, kan forskjellige typer av karuseller gi bedre tilgang til innholdet i hjørneskapet, hvor hyllene kommer glidende ut til deg, slik at alt innholdet i hjørneskapet er tilgjengelig.

Nova Interiør tilpasser tilpasser ditt skuffedesign ned til aller minste detalj.

Personlig rådgivning

Avtal et gratis designmøte og få inspirasjon til hvordan våre dyktige interiør-eksperter kan hjelpe med å matche drømmene dine ned til hver minste detalj.

Etter møtet får du en tegning av ditt nye kjøkken, bad eller garderobe og et uforpliktende tilbud.