Se våre nyheter til garderoben


oktober 17, 2021

Del
Facebook
Pinterest

Besøk oss i butikken og se våre nyheter i garderobeavdelingen

NOVAs garderobeekspert Bjørn Richard Pedersen deler her noen råd og erfaring for hvordan du skaper din drømmegarderobe.

Hva skal du bruke garderoben til? 

Planlegging og definer bruken av garderoben. For eksempel må man i en «daglig garderobe» tenke ganske annerledes, enn i en «sesongklær/bod-garderobe». God planlegging er nøkkelen til suksess også når det kommer til garderobe. En god øvelse kan være å visualisere inn dine egne ting inn i garderoben. 

Hvor stor garderobe har du plass til? 

Utnytt høyde og hjørner. Det er i høyden og hjørnene man virkelig kan spare plass og komme med smarte løsninger. Det viktigste er å gjøre det optimale ut av den plassen man har. Ikke tenk på hva du ikke har plass til, men tenk på hva du faktisk har av plass til å lage din drømmegarderobe. «Less is more» – og det kan også i aller høyeste grad gjelde i garderobeverden. 

Hva er dine visjoner med garderoben? 

Skreddersøm på skyvedører utnytter rommet og materialvalget viser stiluttrykket ditt. Her er det mange muligheter til å få det akkurat som du vil. Snakk med din garderobedesigner om dine drømmer og visjoner for garderoben. Ikke tenk at det er umulig før selger sier at dette klarer vi ikke å lage. Vår erfaring er at det meste er mulig, så her er det viktig og ikke begrense kreativiteten.

Hvor lenge skal garderoben vare? 

Tenk kvalitet og miljø. Dette produktet skal vare i mange år og derfor er det også verdt å bruke noen ekstra kroner på løsninger og materialvalg som er av slik kvalitetsmessig karakter at de varer lenge, og at de forenkler hverdagen din. Derfor vi på samme tid evner å spare miljøet for unødvendige fotavtrykk, er det ingenting som ville gledet oss mer.

Dersom du vil sjekke ut våre garderobenyheter er du hjertelig velkommen innom butikkene våre på Finnsnes og i Tromsdalen.

Personlig rådgivning

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Vi deler en felles lidenskap for

lokale materialer, bærekraftige

løsninger og gode historier...

Se våre nyheter til garderoben

Besøk oss i butikken og se våre nyheter i garderobeavdelingen.  NOVAs garderobeekspert Bjørn Richard Pedersen deler her noen råd og erfaring for hvordan du skaper..

Les mer

Tromsø

Solstrandvegen 25, 9020 Tromsø

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:30
Torsdag: 08:30 – 19:00

Finnsnes

Parkveien 2A, 9300 Finnsnes

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00

 

Kjøkken
Baderom
Finn ut mer
Garderobe
Bli inspirert