Robukta Lodge valgte Nova: – Kort leveringstid og skreddersydde løsninger

Nova Interiør

24.01.2019

Robukta Lodge, TotalEiendoms utleievilla like ved Telegrafbukta i Tromsø, valgte Nova som leverandør på begge kjøkkenene i den svært romslige logden på over 530 kvadratmeter.

“Vi er veldig fornøyde med kjøkkenet fra Nova og valgte et svart kjøkken da det virker lunere og gir en klarere lodgefølelse enn et lyst kjøkken. I tillegg tar det opp de designelementene vi har valgt som rød tråd i Robukta.”

Marianne Koppinen
Interiørdesigner i TotalEiendom

Kjøkkenbenk i heltre

Robukta Lodge har åtte soverom, fire bad og to romslige kjøkken. Totalt er det plass til 16 overnattingsgjester i boligen.

-Kjøkkenet inneholder mye skap- og benkeplass. For at et kjøkken skal være både artig å jobbe og brukervennlig, er det nødvendig med god benkeplass. Vi valgte å ha heltre benk i Robukta for å tilføre det lille ekstra. Det krever mer vedlikehold, men er også lunere og mer eksklusivt enn laminat, forteller Koppinen.

Trygg med eget verksted

– Hvorfor valgte dere Nova som leverandør?

– For oss var Nova en lokal leverandør som vi ønsket å bruke på grunn av kort leveringstid og skreddersydde løsninger. At de har eget verksted gjør at vi følte oss trygge på at eventuelle feil og mangler lot seg rette på innen kort tid, sier Marianne Koppinen.

 

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.