Siden 1963

Nova Interiør ble grunnlagt i januar 1963 med fabrikk og butikk i Tromsø. Siden oppstarten for over 50 år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder over hele Nord-Norge og er i dag landsdelens største produsent av kjøkken. Gode håndverkstradisjoner, kvalitet, hurtig leveringstid og nærheten til markedet gjør at kunder velger å kjøpe Nova-kjøkken gang på gang.

20 ÅRS GARANTI

Fabrikken disponerer i dag 8000 kvadratmeter produksjonslokaler midt i Tromsø by. Moderne produksjonsutstyr i kombinasjon med håndverksmessig toppkvalitet gjør at vi gir 20 års garanti på alle bevegelige deler.

1-2 UKERS LEVERINGSTID

Alle våre overskap og benkeskap er ferdig sammensatt fra fabrikken. Dette gir bedre varighet på alle våre produkter. Vi leverer et komplett Nova-kjøkken på 1-2 uker fra ordredato hjem til deg. I tillegg har vi forhandlere over hele landsdelen som har flotte utstillinger.
Med vår korte transport er Nova et absolutt miljøvennlig valg!

FOKUS PÅ KUNDESERVICE

Vi kommer gjerne hjem til deg, inntil 2 mil, og tar mål, drøfter planløsninger og gir et uforpliktende tilbud med opptegnet løsningsforslag.  Bor du lenger unna besøker du oss i en av våre butikker som ligger på Finnsnes og i Tromsø, eller du kan besøke en av våre forhandlere.

Avdelinger

Tromsø

Solstrandveien 25
9020 Tromsdalen

Telefon: 77 63 90 00
E-post: post@nova-group.no

Finnsnes

Parkveien 2
9300 Finnsnes

Telefon: 77 63 90 00
E-post: finnsnes@nova-group.no

Om Nova

› Kjøkken
› Garderobe
› Bad
› Kampanjer
› Vår historie
Forhandlere
› Nyheter
Avtal møte

Personvern

Tromsø

Telefon: 77 63 90 00
E-post: post@nova-group.no

Finnsnes

Telefon: 77 63 90 00
E-post: finnsnes@nova-group.no