Nova signerte stor avtale med prestisjeprosjekt

Nova Interiør

03.05.2019

Nova Interiør og Bjørn Bygg har i dag signert avtale om leveranse av 182 kjøkken til prosjektet Skir bolig.

Rune Hilmarsen hos Nova har dratt i land kontraktsarbeidet på vegne av selskapet og kan fortelle om en svært konstruktiv og god prosess med Bjørn Bygg. «I tillegg til ordinære kommersielle vurderinger, så har vi lagt vekt Novas mulighet for skreddersydde løsninger.

At Bjørn Bygg velger Nova Interiør til dette prosjektet, viser at vi er konkurransedyktig også når det kommer til prosjektleveranser

Rolf Jackobsen

Daglig leder, Nova interiør

Egenprodusert kvalitet

At de har fabrikken lokalisert sentralt i Tromsdalen har vi også vurdert som positivt med tanke på at kompletteringer og evnt. feil lar seg rette opp innen kort tid», sier Kaja Halvorsen og Steven Biti hos Bjørn Bygg. «Dette er et stort og viktig prosjekt for Nova Interiør. Prosjektmarkedet har vært et satsingsområde for selskapet og vi har i disse dager fått på plass en ny salgsleder som skal ha ansvaret for den videre satsingen.

At Bjørn Bygg velger Nova Interiør til dette prosjektet, viser at vi er konkurransedyktig også når det kommer til prosjektleveranser», avslutter en fornøyd daglig leder i Nova Interiør, Rolf Jacobsen.

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.

Om Nova

› Kjøkken
› Garderobe
› Bad
› Kampanjer
› Vår historie
Forhandlere
› Nyheter
Avtal møte

Personvern

Tromsø

Telefon: 77 63 90 00
E-post: post@nova-group.no

Finnsnes

Telefon: 77 63 90 00
E-post: finnsnes@nova-group.no