Nova gir 100.000 i julegave til Barnekreftforeningen i Troms og Finnmark

Nova Interiør
18.12.2019

Nova Interiør ga mandag ettermiddag Barnekreftforeningen i Troms og Finnmark 100.000 kroner i bidrag som en tidlig julegave.

– Vi takker så mye for gaven. Det betyr mye for vårt arbeid i og med at vi driver foreningen på frivillig basis. Pengene skal i all hovedsak brukes til trivselstiltak for barn og pårørende, sier Ida Gregersen, leder for Barnekreftforeninga i Troms og Finnmark.

Nova Interiør er klar på at Barnekreftforeningen var et naturlig valg når selskapet ønsket å gi noe tilbake til samfunnet.

– Vi kan ikke tenke oss en bedre organisasjon å donere en slik gave til enn Barnekreftforeningen til Troms og Finnmark, og håper at bidraget kommer godt med, sier daglig leder i Nova – Rolf Jacobsen.

– Sykdommen rammer oss alle. Den skiller ikke mellom noen, og de aller fleste av oss berøres på en eller annen måte. Derfor er arbeidet foreningen gjør så viktig, sier Bjørn-Richard Pedersen – avdelingsleder på Nova Interiør Finnsnes.

Gaven er et spleiselag mellom butikken på Finnsnes og i Tromsø.

– Vi legger bak oss et godt år med god utvikling i selskapet, og vi har lyst til å gi noe tilbake til det samme samfunnet som har gitt oss tillit, sier Jacobsen.

De ansatte hos Nova setter pris på avgjørelsen.

– Vi vet at Barnekreftforeningen er flinke til å legge til rette for at man får fine avbrekk i den tøffe hverdagen. Midlene går til trivselstiltak til familiene i en svært krevende tid, sier Bjørn-Richard Pedersen.

Bjørn-Richard Pedersen – avdelingsleder på Nova Interiør Finnsnes.

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.