Nova-følelsen


mai 11, 2021

Del
Facebook
Pinterest

I over 50 år har Nova Interiør levert løsninger for kjøkken, bad og garderober med fokus på design og funksjonalitet. Derfor valgte Ingar Lorentsen og Kerstin Holmberg Nova-følelsen i sitt hjem.

 Hva var viktig når dere skulle velge kjøkken?

– Vårt fokus var på kvalitet, funksjonalitet og nærheten til forhandleren. Den lokale tilknytningen gjorde at vi enkelt og raskt fikk levert både kjøkken, bad og garderobe fra Nova, sier Ingar Lorentsen.

Hva var inspirasjonen til nettopp dette kjøkkenet?

– For oss var som sagt funksjonaliteten viktig med hensyn til matlaging. Inspirasjonen kom gjennom et samarbeid med Nova. Deres utstillinger ga inspirasjon til fargevalget, og i dag har vi et lunt kjøkken vi ønsker å oppholde oss i. Vi trives godt på kjøkkenet og bruker mye tid der gjennom dagens måltider. Det er også et vakkert kjøkken.

Kjøkkenet er det pulserende møtestedet hvor man samles og får energi til livet. Starten på dagen. Samlingspunktet etter jobb og skole – og julekvelds.

– Den åpne løsningen gjør at vi også kan beundre det i sin helhet fra stuen. Kjøkkenet betyr mye for oss, og som de fleste andre har vi et nært forhold til hjemmets hjerte. Her har vi den største hyggen, forteller Lorentsen.

Hvordan var prosessen og samarbeidet med Nova?

– I prosessen opplevde vi underveis at Novas kompetanse og veiledning spilte en stor rolle i forhold til våre ønsker. Vi ble fulgt opp godt og Nova var imøtekommende. Deres dyktige fagfolk kom med gode tips og råd. Videre fikk vi mange plantegninger før vi landet på kjøkkenet som står her i dag. Vi er strålende fornøyde.

 Hvorfor valgte dere akkurat Nova som leverandør til bad, kjøkken og garderobe?

– Fra vår side var det de helhetlige løsningene som gjorde dem til et naturlig valg. Når vi skulle ferdigstille huset var det viktig at leverandøren bare var 15 mil unna. Det gjorde at det var enkelt å forholde seg til dem, sier han.

– Kvaliteten på innredningen og designet spilte også en rolle. Vi fikk gode løsninger på bad og vaskerom oppe som ingen andre kunne lage. Det var spesiallagde løsninger hvor et tett samarbeid med leverandører var avgjørende.

Personlig rådgivning

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Tromsø

Solstrandvegen 25, 9020 Tromsø

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:30
Torsdag: 08:30 – 19:00

Finnsnes

Parkveien 2A, 9300 Finnsnes

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00

 

Kjøkken
Baderom
Finn ut mer
Garderobe
Bli inspirert