Nå lanserer Nova nok en ny front


april 21, 2022

Del
Facebook
Pinterest

Den nye slitesterke og eksklusive Háldi-fronten er inspirert av den felles samiske, kvenske og norske historien.


– Háldi er en front vi har gledet oss masse til å presentere for dere. Háldi er inspirert av den ville og vakre naturen rundt grensa mellom Norge og Finland. En vakker front i ask, hvor særpreget i treet kommer fram i hvert enkelt møbel. Ask er et materiale i sterkt og hardt tre som egner seg svært godt til møbler og interiør siden det er svært slitesterkt, sier salgsleder Karen Eline Johansen.
Fronten kan leveres i ulike uttrykk for å tilpasses ditt hjem.

Inspirert av felles historie

Nordnorsk identitet er viktig for Nova, som ønsker å løfte fram nordnorsk natur og råskap i sin produktutvikling og historiefortelling.

– Vi opplever at fjellene er spesielt viktig for vår nordnorske identitet, og ser dette som en parallell til våre kjøkken. Fronten Háldi er oppkalt etter et fjell som ligger på grensen mellom Norge og Finland. Rundt dette fjellet har nordmenn, samer og kvener sammen bygget opp et samfunn på begge sider av grensen – en spennende del av vår nordnorske historie.

Produktutvikling i førersetet

Nova har det siste halvannet året lansert en rekke nye spennende fronter som man kan oppleve i butikkene i Tromsdalen og på Finnsnes – det være seg både kjøkken, bad og garderober.

– Produktutvikling er et veldig spennende felt. Hvilke produkter vil tilføre noe nytt til Nova, og ikke minst passe inn i vår identitet og behovene til våre kunder? Valgene vi gjør er jo avgjørende for hvordan dere som kunder opplever oss og om vi er aktuelle i dagens marked, sier salgslederen.

Produktutviklingen skjer gjennom et tverrfaglig samarbeid som involverer flere avdelinger i selskapet.

– For å sikre en best mulig treffsikkerhet har vi opprettet en produktgruppe som består av engasjerte medarbeidere fra produksjonen, interiørdesign og salg. Produktgruppen velger ut spennende nye produkter basert på innspill fra kunder og ansatte, i tillegg til at de reiser ut og følger nøye med på trender og hva som skjer i markedet.

Deretter starter de med prototyper før de eventuelt går videre med en omfattende operasjon basert på gode nordnorske håndverkstradisjoner.

– Det er mange prosesser som til slutt leder til kvalitetsprodukter som Háldi nå er det ferskeste eksempelet på. Fra start til mål kan det ta nesten et helt år, og vi er veldig stolte av resultatet, sier Karen Eline Johansen.

Personlig rådgivning

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Vi deler en felles lidenskap for

lokale materialer, bærekraftige

løsninger og gode historier...

Se våre nyheter til garderoben

Besøk oss i butikken og se våre nyheter i garderobeavdelingen.  NOVAs garderobeekspert Bjørn Richard Pedersen deler her noen råd og erfaring for hvordan du skaper..

Les mer

Tromsø

Solstrandvegen 25, 9020 Tromsø

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:30
Torsdag: 08:30 – 19:00

Finnsnes

Parkveien 2A, 9300 Finnsnes

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00

 

Kjøkken
Baderom
Finn ut mer
Garderobe
Bli inspirert