Med lidenskap for interiør: – Jeg er veldig glad i kjøkkenet vårt

Nova Interiør

24.01.2019

Marita Sivertsen fra Finnsnes har de siste årene blitt lidenskapelig interessert i interiør, og deler nærmest daglig bilder fra hjemmet sitt via Instagram-profilen Nygaardsplataaet – med over 1500 følgere.

– Jeg synes det er artig, og jeg er fortsatt ikke ferdig med alle rommene i leiligheten vår. Det tok sju måneder før jeg fikk opp det første bildet som henger her, ler Marita Sivertsen

“Jeg er litt allergisk mot for mye farger. Jeg er glad i det enkle – jo enklere, jo bedre. Vårt hjem består av sort, hvitt og grått – så legger jeg heller til sterke farger om og når jeg vil.”

Marita Sivertsen

Allergisk mot farger

Sammen med mannen Steve Sivertsen bor hun i en lekker leilighet på Nygårdsplatået, med gjennomgående minimalistisk stil.

Det samme gjelder kjøkkenet, som de fikk designet sammen med Novas konsulenter i fjor vinter.

– Jeg er veldig i glad i kjøkkenet vårt. Ettersom jeg har kjøkkenet i sort og hvitt kan jeg supplerere med sterke farger og blomster. Jeg liker at det er så enkelt og tidløst. I tillegg er det veldig gjennomført med linjene – både oppe og nede, forteller  Sivertsen.

Vaskerom og walk in closet

Familien Sivertsen har også fått hele vaskeromsinnredningen, alt av skyvedørsgarderober og alt av hyller i walk in closet skreddersydd fra Nova.

-Vi tenkte at vi skulle gjøre det enklest mulig, og vi er veldig fornøyd med servicen. Dersom det skal være noe, så er de alltid like i nærheten. I tillegg har de skrudd opp alt. En veldig positiv opplevelse, sier Marita.

Hun er glad for at Nova har lokal forankring på Finnsnes.

– Vi er veldig glad for at vi har dette tilbudet på Finnsnes, så slipper man å dra hele veien til Tromsø.

Nå er neste prosjekt kjøkken på hytta for interiørentusiasten.

Utvidet kjøkkenbenk i granitt

Det første de gjorde da de flyttet inn i ny leilighet, var nytt kjøkken.

– Vi gikk bort fra den innredningen som sto, og tenkte på hvordan vi ville ha det basert på våre behov. Deretter satte vi oss ned med Nova, og fikk tegnet opp kjøkkenet slik vi ville ha det.

Med skreddersydde løsninger fikk de ønskene oppfylt.

– Først og fremst fikk vi forlenget kjøkkenbenk, som er kombinert arbeidsbenk og kjøkkenbord med barstoler. Kjøkkenbenken er også i granitt, en ekte steinbenk fra naturen, og veldig bra. Den blir som et smykke i rommet, forteller hun.

– I tillegg har vi en rekke praktiske løsninger. Skuff i skuff-systemet fungerer glimrende, og det samme gjør rondellen i hjørneskapene. Gryteskapet kan du også trekke helt ut. Jeg er også veldig glad for at vi valgte at dørene åpnes opp mot taket, i stedet for sidelengs.

Både hun og mannen bruker kjøkkenet mye. 

– Mannen min er veldig glad i å lage mat, så han ville ha en dampovn.  I sum fikk vi et kjøkken som dekker alle våre behov, samtidig som det utnytter hele arealet vi hadde tilgjengelig, forklarer Sivertsen.

 

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.