Mariel er vår nyeste NOVA-stjerne


desember 22, 2021

Del
Facebook
Pinterest

Alpinist Mariel Kufaas (22) og NOVA Interiør setter nå utfor den nordnorske fjellsida med en klar felles ambisjon: VM-medalje i Narvik i 2027.

Da Mariel Kufaas kjørte seg inn på landslaget før denne sesongen og ville profesjonalisere satsingen sin, tok hun kontakt med NOVA Interiør.

– Jeg har drevet med alpint hele livet, og ville ha noen gode samarbeidspartnere for min videre utvikling. Da tenkte jeg på NOVA rett og slett på grunn av den lokale tilknytningen og at jeg kan relatere meg til det de står for, sier alpintalentet Mariel Kufaas.

Hun har nå signert en betydelig sponsoravtale med NOVA, som begge parter er strålende fornøyd med.

– En ung og ambisiøs alpinist som møter 60 år med møbeltradisjon. Vi hadde et møte hvor vi fikk høre litt om hennes ambisjoner, hvordan hun har jobbet og hva som er viktig for henne for å nå sine mål. Det var noen klare tangeringspunkter som gjorde oss nysgjerrige, blant annet at vi brenner for Nord-Norge og konkurrerer mot store nasjonale aktører. Mariel på sin måte, vi på vår, sier NOVA-leder Rolf Jacobsen.

– Både vi og Mariel må jobbe med å optimalisere hverdagen for å skape resultater. Mens en toppidrettsutøver må finpusse detaljene for å hevde seg internasjonalt, må også vi optimalisere alle våre prosesser for å være konkurransedyktige. Spesielt nå under koronapandemien, hvor vi har blitt påvirket av priser og råvaretilgang, har dette vært sentralt, forklarer han.

Vokst opp i nabolaget

Han er stolt over at Mariel nå er den nyeste NOVA-stjernen.

– Vi synes Mariel er en kjempeflott representant for landsdelen og byen når det kommer til å være ambisiøs og sette seg tøffe mål.

Mariel har vokst opp på Berg på fastlandssiden, og har helt siden hun ble født hatt et forhold til den lokale møbelprodusenten med hjerte i Tromsdalen.

– Det har veldig personlig tilknytning for meg. På naboeiendommen her ved Pyramiden vokste mine oldeforeldre opp, så jeg har røtter herfra fra langt tilbake i tid, smiler Mariel.

– Hva betyr avtalen med NOVA for deg?

– Det betyr veldig mye. Selvfølgelig finansielt, men også personlig. Det at man skaper et samarbeid og et forhold som man kan bygge videre på, utvikle sammen og støtte hverandre i opp- og nedturer, svarer alpinhåpet.

Veien mot Narvik-VM

Salg- og markedsleder i NOVA, Karen Eline Johansen, er svært tilfreds med den nye signeringen.

– Mariel er en jente fra Tromsdalen som vi ønsker å løfte opp og fram. Det er noe som NOVA ønsker å bli assosiert med, nemlig å satse på det lokale, sier hun. – Vi håper å få positiv effekt av dette gjennom å jobbe med lokal tilhørighet. Det at det er et yngre stjerneskudd som er på veg oppover, gjør at det blir ekstra spennende å være med på reisen.

Reisen som forhåpentligvis skal ende med VM-medalje i det som kanskje blir på «hjemmebane» i Narvik i 2027.

– Vi har en intensjon om å bli med helt fram til det som forhåpentligvis blir Narvik-VM, og er langsiktige i dette samarbeidet, sier Rolf.

– Uansett om det er i Narvik eller ikke, skal jeg jobbe for å komme meg til VM. Det hadde vært utrolig tøft om det ble VM i Narvik, sier Mariel om den langsiktige ambisjonen.

– Fabrikkleder Ole Gunnar Høvik er fra Narvik, og han har sagt at vi skal bygge en gigantisk NOVA-camp midt i bakken dersom det blir mesterskap i Narvik, smiler Rolf.

Narvikfjellet er et av mange nordnorske fjell som har inspirert designerne til NOVA, som har oppkalt kjøkkenmodellene sine etter mange ikoniske fjelltopper.

Det har naturligvis den fjellvante Mariel Kufaas lagt merke til.

– Det la jeg fort merke til da jeg besøkte hjemmesiden. Det ga meg motivasjon. Jeg synes det er utrolig kult ettersom jeg er veldig glad i fjellene i nord og bruker dem mye til både trening og fritid, smiler det nye stjerneskuddet til NOVA.

Kanskje er hun den som kjører raskest ned Narvikfjellet om noen år?

Personlig rådgivning

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Vi deler en felles lidenskap for

lokale materialer, bærekraftige

løsninger og gode historier...

Se våre nyheter til garderoben

Besøk oss i butikken og se våre nyheter i garderobeavdelingen.  NOVAs garderobeekspert Bjørn Richard Pedersen deler her noen råd og erfaring for hvordan du skaper..

Les mer

Tromsø

Solstrandvegen 25, 9020 Tromsø

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:30
Torsdag: 08:30 – 19:00

Finnsnes

Parkveien 2A, 9300 Finnsnes

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00

 

Kjøkken
Baderom
Finn ut mer
Garderobe
Bli inspirert