Kortreiste kvalitetskjøkken med kort leveringstid

Nova Interiør

22.03.2019

Med lokal tilhørighet har Nova Interiør eksistert i over 50 år. I over 10 år har bedriften levert kortreiste kjøkken på Finnsnes.

Gjennom sin butikk på Finnsnes – like bak ESSO i 1. etasje under Tannlegeklinikken – har Nova Interiør holdt hus i over 10 år.

Den erfarne produksjonsbedriften ruster seg nå for framtiden.

-Vi ser lyst på fremtiden. Nova Interiør utvikles på mange plan for å møte fremtiden. Vi satser for fult på å utvikle både fabrikken, butikkene og de digitale flatene for å møte fremtiden. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker alle velkommen innom for en hyggelig prat, sier Bjørn Richard Pedersen – avdelingsleder på Finnsnes.

“Vi ser lyst på fremtiden. Nova Interiør utvikles på mange plan for å møte fremtiden.”

Bjørn Richard Pedersen 

Avdelingsleder på Finnsnes.

Egenprodusert kvalitet

Med egne fabrikker skreddersyr Nova kortreiste kvalitetskjøkken.

– Alle våre overskap og benkeskap er ferdig sammensatt fra fabrikken. Dette gir bedre varighet på alle våre produkter. Vi skreddersyr løsninger slik at det passer perfekt hjemme hos deg. Kjøkken-drømmen kan for mange virke uoversiktlig og vanskelig å oppnå. Vi hjelper kundene med å oppnå drømmen slik at det kjennes bade trygt og fornuftig. Vi skreddersyr også bad og garderober, sier Pedersen.

Kort leveringstid

Som regel tar det kun 1-2 uker i produksjon.

– Vårt store konkurransefortrinn er den korte leveringstiden vi har. 1- 2 uker.  Å handle kortreist er også noe vi hører treffer godt i dagens samfunn.  Fabrikken disponerer i dag 8000 kvadratmeter produksjonslokaler midt i Tromsø by, sier Pedersen, og påpeker at Nova har 20 års garanti på bevegelige deler.

– Moderne produksjonsutstyr i kombinasjon med håndverksmessig toppkvalitet gjør at vi gir 20 års garanti på alle bevegelige deler. Vi fokuserer på kundeservice, vi kommer gjerne hjem til deg, og tar mål, drøfter planløsninger og gir et uforpliktende tilbud med opptegnet løsningsforslag, utdyper avdelingslederen.

– Velkommen til Parkveien på Finnsnes for en kopp kaffe og hyggelig prat, smiler Bjørn Richard Pedersen.

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.

Om Nova

› Kjøkken
› Garderobe
› Bad
› Kampanjer
› Vår historie
Forhandlere
› Nyheter
Avtal møte

Personvern

Tromsø

Telefon: 77 63 90 00
E-post: post@nova-group.no

Finnsnes

Telefon: 77 63 90 00
E-post: finnsnes@nova-group.no