HELTER ANNO 1966

Kundedisken til Tromsø Forretningsbank, ca. 20 meter lang, produsert ved Novas fabrikk i Tromsdalen. Fraktet over sundet med båt og båret opp til banken av arbeidere fra fabrikken.

Nova – heltene
siden 1963

Nova Interiør ble grunnlagt i januar 1963 med fabrikk og butikk i Tromsø. Siden oppstarten for snart 60 år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder over hele Nord-Norge, og er i dag landsdelens største produsent av kjøkken. Gode håndverkstradisjoner, kvalitet, kort leveringstid og nærheten til markedet gjør at kunder velger Nova gang på̊ gang.

Veien fra råvare til ferdig produkt er kort. Det som kjennetegner produksjonen i Nova, i tillegg til kvalitet og fleksibilitet, er dyktige og dedikerte medarbeidere med hjerte for faget, rett og slett heltene i Nova. 

Fabrikken er samlet under ett tak sentralt i Tromsdalen. Her produseres ditt nye kjøkken, bad eller garderobe fra bunnen av. Vi har en god og velholdt maskinpark, som vi stadig utvikler i tråd med ny og økt etterspørsel. Dette gir oss unike muligheter for å skreddersy produksjon etter ditt behov. 

20 års garanti

Fabrikken disponerer i dag 8000 kvadratmeter produksjonslokaler midt i Tromsø. 

Moderne produksjonsutstyr i kombinasjon med håndverksmessig kvalitet gjør at vi gir 20 års garanti på alle bevegelige deler.

1-2 ukers leveringstid

Vi kan levere et komplett Nova-kjøkken på 1–2 uker.

Alle våre egenproduserte overskap og benker er ferdig sammensatt fra fabrikken. Dette gir bedre varighet på alle våre produkter. 

I tillegg har vi forhandlere over hele landsdelen som har flotte utstillinger. Med vår korte transport er Nova et absolutt miljøvennlig valg!

Fokus på kundeservice

Vi kommer gjerne hjem til deg, inntil 2 mil, og tar mål, drøfter planløsninger og gir et uforpliktende tilbud med opptegnet løsningsforslag.

Bor du lenger unna kan du besøke en av våre butikker som ligger på Finnsnes og i Tromsø, eller du kan besøke en av våre forhandlere.

10 grunner til å velge Nova Ineriør

Vi er stolte av vår nordnorske identitet og den mektige naturen er vår inspirasjonskilde. Kontrastene mellom det røffe, solide og vakre. Det gode nordnorske håndverket. Våre kjøkken som er bygd for å vare. Det er for oss helt rått!

Nord-norsk kvalitet siden 1963

Sammensatte seksjoner på fronter

Dyktige kundekonsulenter

Høy
kvalitet

Standard demp på alt av tilbehør

Skreddersydde løsningser

Kort
leveringstid

Sammensatte seksjoner på fronter

Stort
utvalg

Komplett
leveranse

Alle
prisklasser

Novafølelsen
– helt rått!

Vår ambisjon er at et Novadesign ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Gjennom snart 60 års erfaring har vi oppdaget og utviklet detaljer som gir deg nye muligheter og det helt spesielle preget. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. 

Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Vi ser fram til å planlegge din interiørdrøm

Få svar på alle spørsmål du måtte ha om kjøkken, bad eller garderobe.

Når vi gjennomfører et møte med deg, tar vi utgangspunkt i dine behov og ønsker, slik at vi sikre på at du får den helt riktige løsningen.

Under møtet går vi i gjennom:

  • Dine designønsker
  • Planlegging og layout
  • Et estimat av kostnader