Fra luftige Tromsdalstinden til stilrene Stockholm


mai 11, 2021

Del
Facebook
Pinterest

Natalie Strömberg er interiørdesigner og grunnlegger av Refine Design Studio i Stockholm. Hennes visjon da hun startet selskapet var å skape kreative miljøer med kundene og kvaliteten i fokus.

– Hva er Refine Design Studio?

– Vi skaper interiør med unik identitet og stolthet. Vårt mål er å realisere og overgå det som er kundens visjon og skape et sammenhengende og autentisk hjem eller offentlig miljø. Vi jobber alltid med å sette kunden først og å skape en innredning som passer hver kundes livsstil og ønsker. Vårt team med designere har en variert internasjonal bakgrunn og er de som finner de beste løsningene for hvert oppdrag. Vi foreslår ofte skreddersydde løsninger for å optimalisere hvert interiør og har en sterk «passion» for design og førsteklasses service.

I Stockholm står det nå et svært eksklusivt Nova-kjøkken, Tromsdalstinden, laget etter skreddersøm med Natalie som designer.

– Vi er veldig nøye når vi velger samarbeidspartnere og leverandører, og vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Nova. Vi opplevde at vi fikk rom for våre kreative ideer og løsninger. Vi er veldig fornøyde med sluttproduktet. Nova er et selskap som tar ansvar og leverer et godt produkt for våre kunder samtidig som de er like opptatt av at vi skal få et godt resultat, noe vi verdsetter høyt.

– Hvorfor valgte dere Nova som leverandør?

– Vi ville skape et luksuriøst og skreddersydd kjøkken etter kundens ønsker, der vi ikke trengte å ta hensyn til faste mål og standardløsninger. Valget falt naturlig på Nova, som kunne oppfylle våre ønsker.

– Hvilke materialer har dere brukt på dette kjøkkenet?

– Kjøkkenet er lakkert i en egenvalgt farge (NCS S2903-Y30R) som kombineres med en luksuriøs benkeplate i kvartsitt som heter Taj Mahal og er tatt ut i Brasil. Vi har valgt en touch-up på skap og skuffer for å få en glatt overflate i kombinasjon med kjøkkenets rette formspråk. Vi har valgt overdimensjonerte håndtak på kjøleskap og frys fra den engelske leverandøren Armac Martin, armatur fra Tapwell, vask fra Subline i silgranitt og hvitevarer fra Bosch.

– Hva var deres visjon da dere designet dette kjøkkenet?

– Vi ville skape et skandinavisk luksuriøst kjøkken med rene linjer og tidløst materiale med en liten flørt av New Yorks luksuriøse toppleiligheter.

Personlig rådgivning

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov. 

Tromsø

Solstrandvegen 25, 9020 Tromsø

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:30
Torsdag: 08:30 – 19:00

Finnsnes

Parkveien 2A, 9300 Finnsnes

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00

 

Kjøkken
Baderom
Finn ut mer
Garderobe
Bli inspirert