Nova Interiør

Få inspirasjon fra Bent og Erlends kjøkkendrøm

Nova Interiør

05.11.2020

Nylig flyttet Bent og Erlend inn i Norrøna Boligpark sammen med hunden Taxi.

Paret deler den felles lidenskapen for design, og det gjenspeiles gjennom hele boligen. Lekker parkett, fine materialvalg og stilig innredet.

Nova Interiør

Gjennomgående har de brukt mye tid og ressurser på tilvalg før innflytting – blant annet på kjøkken, som Nova Interiør leverer i Norrøna Boligpark.

– Vi var litt skeptiske til Nova først, og hadde vel en tanke om at Nova-kjøkken er mer for våre foreldre. Her tok vi virkelig feil. De kunne jo levere hva som helst, og kunne levere mye mer enn hva vi forventet. Smarte løsninger av god kvalitet. Det var veldig positivt, sier paret.

Hele boligen er designet med lokal handel.

– Nova Interiør er et lokalt firma og vi er veldig glade i å støtte lokalt. Alle møblene våre er kjøpt her i Tromsø Hos Haakon og Kiil, samt at alle blomstene våre er fra Sonjas Blomster, så det var viktig for oss at kjøkkenet også ble handlet lokalt, forklarer det designinteresserte paret.

I det forrige huset hadde dem en kjøkkenøy. Det var et også ønske i den nye leiligheten, men det var utfordrende på grunn av løsningen i rommet, men etter mange timer med tegneblokka kom endelig Erlend fram til ei løsning som de begge var fornøyd med.

– Eva (Larholt, salgsansvarlig på prosjekt i Nova) har vært helt fantastisk i prosessen med å finne det perfekte kjøkkenet for oss. Bent var vel ekstra fornøyd ettersom han elsker å kunne se ut når han lager mat og ikke inn i veggen, smiler Erlend.

Kjøkkenøyen er meget delikat utformet, med hvit stein på alle sider som gir stilig kontrast til det ellers mørke kjøkkenet. 

– Vi er veldig fornøyde med funksjonen til kjøkkenet. Med full flex-platetopp blir matlagingen en lek. Vi er også veldig fornøyd med smarte løsninger inne i skapene slik at man får utnyttet plassen enda bedre. Det samme gjelder hjørnet på kjøkkenet, med et vinskap som rommer 18 gode vinflasker, sier Bent og Erlend.

Som nå gleder seg til god mat og vin når vintermørket senker seg.

Inspirasjon og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.

Om Nova

› Kjøkken
› Garderobe
› Bad
› Kampanjer
› Vår historie
Forhandlere
› Nyheter
Avtal møte

Personvern

Tromsø

Telefon: 77 63 90 00
E-post: post@nova-group.no

Finnsnes

Telefon: 77 63 90 00
E-post: finnsnes@nova-group.no