Britt Helen og Alf realiserte drømmen – bygget kjøkken med to stekeovner

Nova Interiør

24.01.2019

Britt Helen Mikalsen og Alf Hansen nyter blåtimen med utsikt mot Tromsøya, og en varm kopp kaffe fra kjøkkenkroken.

I boligen deres på Lunheim er kjøkkenet det naturlige midtpunktet.

-Vi bruker kjøkkenet mye, og sitter for det meste der og nyter utsikten. Min mann elsker å lage mat så vi tilbringer mye tid der, forteller Britt Helen.

“Vi valgte to stekeovner da det har vært et savn tidligere ettersom min mann er veldig glad i å lage mat.”

Britt Helen Mikalsen
Kjøkkenentusiast 

Kjøkken med to stekeovner

For snart 30 år siden kjøpte Alf Hansen sitt første Nova-kjøkken. I september 2018 ble drømmen om nytt kjøkken realisert.

-Vi har veldig god plass og smarte løsninger. Alt er veldig tilrettelagt for oss. Vi valgte to stekeovner da det har vært et savn tidligere ettersom min mann er veldig glad i å lage mat. Det hjelper betydelig på plassen når jeg baker. Derfor får vi gjemt unna alt av utstyr med gode løsninger som er brukervennlige, forteller paret.

-Når man får et nytt kjøkken som dette, får man ekstra lyst til å holde det ryddig slik at det er strøkent til enhver tid. Det gjør det enklere å holde det rent og ryddig når man har så god plass, utdyper kjøkkenentusiastene.

 

Rask prosess

Paret var forberedt på at nytt kjøkken kom til å ta tid, og håpet på at det skulle være klart før jul da de innledet prosessen med Novas egne kjøkkenkonsulenter.

-5. september var første gang vi snakket med Nova om nytt kjøkken, og 25. september var det full drift på kjøkkenet vårt.  Etter noen runder med plantegninger, gikk det ti dager til kjøkkenet var produsert. Alf satte deretter opp kjøkkenet selv i løpet av kun to dager, og er veldig glad for at alt gikk så raskt og effektivt, forteller Britt Helen.

 

Derfor vi valgte vi Nova

Etter snart 30 år med Nova-kjøkken, falt valget på samme leverandør da hjemmet hjerte skulle moderniseres.

-Vi kjenner godt til Nova, og man blir alltid møtt med en åpenhet der de virkelig hører på hva kunden vil ha. De kjører ikke på med sine idéer og var veldig lydhør på våre ønsker. Det er også viktig for oss å velge lokalt, med tanke på tilgang på deler som er veldig enkelt å få tak på om det skulle være noen problemer, forklarer Hansen.

Nettopp det kom til anvendelse for to år siden.

-Kjøkkenet var bortimot 30 år gammelt, men så sent som for to år siden hentet vi nye skapdører, så her vet man at man får hentet ut deler i framtiden om man måtte trenge det.

Derfor var de aldri i tvil om hvem de skulle velge som kjøkkenleverandør.

-Nova er også kjent for kvalitet, og dette var viktig for oss når vi skulle investere i nytt kjøkken. I prosessen med å bygge nytt kjøkken «googlet» vi litt på forskjellige leverandører for å finne inspirasjon, men vi var egentlig aldri i tvil om hvem vi skulle velge til å produsere kjøkkenet, sier Britt Helen Mikalsen og Alf Hansen.