Bli inspirert på vår nye hjemmeside

Nova Interiør

05.01.2019

Nova Interiør innleder 2019 med å presentere nytt digitalt hjerte.  Den nye hjemmesiden markerer starten på et digitalt løft for bedriften.

-Vi ønsker å ta et steg inn i framtiden. Vi erkjenner at vi er en tradisjonsrik virksomhet, men akter å ta produksjonsbedriften vår videre. I den forbindelse ønsker vi å styrke vår digitale tilstedeværelse – for å vise fram merkevaren vår til et enda bredere publikum, sier Rolf Jacobsen, daglig leder i Nova Interiør.

“Den nye hjemmesiden vil være til inspirasjon for både eksisterende og nye Nova-kunder.”

ROLF JACKOBSEN
Daglig leder

-Den nye hjemmesiden vil personalisere merkevaren vår gjennom å løfte fram engasjerende kundehistorier, lojale ansatte og smarte og inspirerende løsninger. Interiør er noe de fleste har et forhold til, og den interessen ønsker vi å dyrke, forklarer Jacobsen.

 

Vil ta vare på tilliten

Nova Interiør ble grunnlagt i januar 1963 med fabrikk og butikk i Tromsø. Siden oppstarten for over 50 år siden har virksomheten produsert og levert skreddersydde kjøkken, bad og garderober over hele Nord-Norge. I dag har vi butikk i Tromsø og på Finnsnes.

-Vi er stolt over å være landsdelens største produsent av kjøkken. Den tilliten har vi en klar ambisjon om å ta vare på. Et steg på veien er vår nye, og forhåpentligvis inspirerende hjemmeside, sier Rolf Jacobsen.