Baderommet
– design bad

I likhet med kjøkken, er bad et av rommene i huset man tilbringer mye tid på og mange skal se. Både bad og kjøkken krever derfor god planlegging for å få til det beste resultatet. 

Vi vil gjerne hjelpe deg med å få drømmebadet. Hos oss får du en rekke gode råd i prosessen. Sammen finner vi også inspirasjon til hva du skal vurdere når du velger  baderomsmøbler og innredning.

Inspirasjon til nytt bad

Ved å kombinere vakkert design, funksjonalitet og kvalitetshåndverk kan du innrede det nye baderommet ditt slik at det er praktisk og samtidig oppfyller kravene dine til holdbarhet og estetikk.

Vi selger også fronter til andre prosjekter i hjemmet, enten det er bad, vaskerom, tv-møbler osv. Her bruker vi de samme frontene som i kjøkkenet, men tilpasser til deg og ditt behov. 

Smarte løsninger

Et bad skal ikke bare være flott å se på. Det skal også innfri praktiske behov. 

Vi i Nova Interiør designer baderom som kan innredes nøyaktig etter dine ønsker og behov. Det finnes mange muligheter, og du trenger ikke å gjøre kompromisser når du skal velge ditt personlige bad.

Funksjonelle
detaljer

Du kan velge fronter, håndtak og benkeplater som passer din stil, og du kan velge armatur i enten et enkelt eller et mer fremtredende design. I tillegg kan vi skreddersy alt som passer dine behov. 

Avtal designmøte

Vår ambisjon er at et Nova-design ikke bare skal gjenkjennes – du skal føle det også. 

Alle mennesker har ulike preferanser og behov. Et møte med våre dyktige selgere vil være første skritt mot målet om et nytt kjøkken, et nytt bad eller en ny garderobe. Sammen med deg vil vi tegne ditt drømmeprodukt som passer deg, din smak og ditt behov.